Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En eller flere personer brøt seg inn i en leilighet i Oslo tirsdag kveld og fikk med seg både lommebok og smykker, mens den 97 år gamle beboeren lå og sov. 

– Hun våknet og så at det var rotet rundt i leiligheten. Det er jo en veldig ubehagelig og skremmende opplevelse, spesielt i den alderen, og hun visste jo ikke om de fortsatt var der eller ikke. Så da ringte hun oss og vi var på stedet noen minutter senere, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

97-åringen tok kontakt med politiet 0.11. Ifølge politiet må innbruddet ha skjedd en gang etter klokka 22, da kvinnen gikk og la seg.

Politiet har ingen formening om hvor mange som har brutt seg inn i leiligheten.

– Vi gjennomfører nå åstedsundersøkelser for å forsøke å identifisere tyven eller tyvene. De har brutt seg inn gjennom et vindu og har brukt et bryteredskap, sier Pedersen.

Tyven eller tyvene fikk ifølge operasjonslederen med seg en hel del verdisaker, deriblant lommebok og smykker.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]