Væpnet politi og politiets bombegruppe rykket ut til en leilighet på Rosenhoff i Oslo etter mistanke om at det kan være eksplosiver der. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

Politiets bombegruppe har gjort et interessant funn i en leilighet på Rosenhoff ved Carl Berners plass i Oslo.

annonse
annonse

Politiet fikk ved 18-tiden torsdag melding om at en person i en leilighet på Rosenhoff var skadd og trengte hjelp. På bakgrunn av opplysningene de fikk, valgte politiet å bevæpne seg da de rykket ut til adressen. Da de ankom leiligheten, fikk de raskt kontroll på tre personer. En av dem var lettere skadd og fikk behandling på stedet.

annonse

– En av personene er pågrepet, mens de to andre har status som vitner, opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB. Han vil ikke utdype ytterligere hva som har skjedd i leiligheten.

Årsaken til at politiet valgte å bevæpne seg, var at de fikk melding om at det kanskje kunne være våpen i leiligheten. Stokkli sier til Dagbladet at det ikke ble funnet våpen i leiligheten, men at patruljen på stedet fikk opplysninger om at det kunne være eksplosiver der.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Ved 23-tiden opplyste politiet at det de har gjort et interessant funn.

– Vi har funnet noe som kan bekrefte at meldingene vi fikk innledningsvis kan stemme. Om det er eksplosiver vet vi ikke, vi fikk ikke markering på hund tidligere i dag, men andre undersøkelser tilsier at vi bør gjøre ekstra undersøkelser av denne gjenstanden, sier innsatsleder Tore Barstad til NRK.

Han sier de fortløpende vurderer hva neste skritt i arbeidet er.

Politiet vil ikke utdype hva slags eksplosiver det skal være snakk om, men sier det ikke er fare for folk i området. Et tilstrekkelig stort område var sperret av, og nødvendig evakuering var foretatt fra omkringliggende leiligheter, uttalte politiet tidligere torsdag kveld.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.