Ronaldo feirer etter å ha scoret sitt 22. mål på tolv kamper. Foto: AP / Francisco Seco / NTB scanpix.

I 87-minutt styrte Cristiano Ronaldo ballen i mål med hælen og sikret Real Madrid ett poeng i oppgjøret mot Athletic Bilbao. Kampen endte 1–1. 

annonse

Målet skrev seg inn i Ronaldos imponerende scoringsrekke og holder Madrid inne i kampen om andreplassen, tre poeng bak Atlético Madrid, som har spilt én kamp mindre.

Det er imidlertid hele 15 poeng opp til Barcelona på topp med fem kamper igjen, så ligatrofeet er for lengst utenfor rekkevidde.

Oppgjøret på Real Madrids storstue Santiago Bernabéu startet med at Inaki Williams sendte bortelaget i ledelsen ved å chippe inn en ball fra innenfor sekstenmeteren i 14. minutt.

Men Madrid holdt oppe presset gjennom kampen fram til det forløsende øyeblikket for hjemmelaget da Ronaldo videresendte et skudd fra Luka Modric med hælen inn i nettmaskene.

annonse
annonse

– Vi drar herfra med blandede følelser. Laget spilte godt gjennom hele kampen. Det var synd å slippe inn det målet mot slutten. Vi var nær en seier, sa Athletic-coach Jose Angel Ziganda etter kampen.

Cristiano Ronaldo har nå scoret i tolv kamper på rad, og tangerer sin beste scoringsrekke i Real Madrid. Han har til sammen satt inn 22 mål i løpet av de tolv siste kampene han har spilt for klubben.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.