Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann iført rød russedress er anholdt etter å ha slått til to konduktører på Lysaker stasjon sent torsdag. 

– Hendelsesforløpet er uklart, den anholdte er meget lite samarbeidsvillig, men vi fikk flere meldinger om ugrei stemning og utagerende folk. Hvilken rolle konduktørene har hatt er usikkert, men en av dem har fått en tann slått ut, eller knekt, sier Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Den andre konduktøren er uskadd.

– Vi har ikke ambulanse på stedet så de oppsøker nok helsehjelp selv, sier Engeseth.

Operasjonslederen opplyser at politiet har opprettet sak på vegne av de to konduktørene og at den mistenkte er anholdt for ordensforstyrrelse og bæring av kniv. En annen mann ikledd rød russedress løp fra stedet.

Aftenposten meldte ved 23.30-tiden om forsinkelser i begge retninger som følge av at NSB ventet på assistanse fra politiet. 23.45 var begge spor åpnet igjen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]