Migranter i Malmø, Sverige. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
Del saken
  • 399
  •  
  •  

Svenskenes holdning til å ta i mot flyktninger har endret seg dramatisk den siste tiden. Andelen som vil ta i mot færre flyktninger har blitt fordoblet siden 2015, fra 20 til 41 prosent. Dette rapporterer SVT.

– Det er en dramatisk forandring, ikke minst med tanke på at har gått så fort, sier Marie Demker, som er professor i statsvitenskap ved Göteborgs universitet.

Andelen svensker som fortsatt mener at innvandringen i hovedsak er bra for landet har sunket fra 63 til 44 prosent, men er likevel større en andelen som ønsker å ta i mot færre.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 399
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]