Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Valentyn Ogirenko
annonse

Det opplyser de to partene i en felles pressemelding lørdag kveld.

– Våre forhandlere kommer nå til å fortsette arbeidet med å løse de gjenværende tekniske sakene og sluttføre den ferdige juridiske teksten, slik at våre borgere og selskaper kan begynne å nyte fordelene så snart som mulig, heter det i meldingen.

NTB-AFP

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]