Skarverennet skulle være Marit Bjørgens siste renn. Nå er det avlyst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Skarverennet, som skulle være Marit Bjørgens avskjedsrenn, er avlyst på grunn av dårlig vær, opplyser arrangøren.

annonse

Annonse

«Værforholdene i fjellet og videre utover dagen er slik at det ikke er forsvarlig å igangsette Skarverennet. Dette medfører at alle avganger for Skarverennets tog er innstilt. Tog som allerede er på vei, returnerer til startsted», skriver arrangøren på sin hjemmeside.

Skarverennet skulle være Marit Bjørgen, som har lagt opp, sitt siste skirenn. Hun skulle stilt til start i eliteklassen i det 37 kilometer lange rennet fra Finse til Ustaoset. Andre eliteløpere som hadde planlagt å bryne seg på skidronninga var Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Ingvild Flugstad Østberg og Ragnhild Haga.

annonse

Annonse

Likevel kan Bjørgen bli å se i Skarverennet ved en senere anledning. Fredag kveld ble hun tildelt gratis deltakelse resten av livet og gratis overnatting for seg og familien i ti år, skriver NRK.

annonse

Annonse

I herreklassen var blant annet Martin Johnsrud Sundby og Petter Northug klare til start.

Therese Johaug har ferdigsonet sin dopingutestengelse på 18 måneder og skulle også etter planen delta i lørdagens turrenn i sponsorklassen. Nå må hun vente til neste sesong før hun skal gå et skirenn med startnummer på brystet.

«Årets comeback», skriver Johaug ironisk på sin I nstagram-historie.

(©NTB)

annonse

Annonse

[email protected]


Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
annonse

Les også: