Christoffer Rambo scoret sju mål for Minden og var sitt lags toppscorer, men det ble klart tap mot Magdeburg søndag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Christoffer Rambo var toppscorer for Minden med sju mål, men det var langt fra nok i hjemmekampen mot Christian O’Sullivans Magdeburg, som vant 41-29.

Med borteseieren klatret Magdeburg til tredjeplass i tetstriden i tysk Bundesliga håndball, fire poeng bak Rhein-Neckar Löwen og to bak Flensburg-Handewitt. Füchse Berlin på fjerdeplass henger også med i gullkampen.

O’Sullivan scoret ett mål for Magdeburg søndag. Danske Michael Damgaard var lagets suverene toppscorer med 12 mål.

Rhein-Neckar Löwen og Füchse Berlin har spilt en kamp mindre enn de to andre lagene i gullstriden.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]