Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
annonse

En svømmehall i Mo i Rana er evakuert etter funn av «mistenkelig gjenstand», opplyser Nordland politidistrikt. Politiets bombegruppe i Oslo er tilkalt.

Politiet opplyser til Rana Blad at de skal evakuere bolighus i en radius på 250 meter rundt Moheia fritidspark, som blant annet består av en svømmehall og en flerbrukshall, søndag formiddag.

600 personer oppholdt seg i fritidsparken.

annonse

– Vi leter etter en gjerningsmann som settes i forbindelse med hendelsen, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt.

Han opplyser videre at politiet har kontroll på gjenstanden, og beskriver den som en grønn ryggsekk med ledninger som stikker ut av den. I ryggsekken var det en svart boks.

Ifølge avisa ble sekken etterlatt der det skal ha foregått et møte for Jehovas vitner. Ansatte på Moheia bar sekken opp og ut, og ble da oppmerksomme på ledningene som stakk ut.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]