Illustrasjonsbilde. Foto: AFP / Juni Kriswanto
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gutten tok foreldrenes kredittkort og booket flyreisen fra Sydney til Denpasa, melder TV-kanalen 9News. Gutten fant ut at han kunne fly med flere australske flyselskapet uten en fullmakt fra sine foreldre.

Han fortalte foreldrene sine at han dro til skolen, men tolvåringen pakket sekken og tok sparkesykkelen fatt på vei til flytoget. På flyplassen i Sydney brukte han en innsjekkingsautomat, tok seg gjennom sikkerhetskontrollen og fløy til Perth. I den australske byen øst i landet var det ingen som lurte på hvorfor han var alene.

Deretter gikk turen fra Perth til Bali. På turistøya hadde han ordnet hotellrom, og da han sjekket inn, fortalte han de ansatte på hotellet at søsteren hans var på vei og at han sjekket inn tidlig.

Han ble meldt savnet da han ikke møtte opp på skolen, og ved hjelp av sporing av kredittkortet, tok det ikke lang tid før mor var på vei til Bali for å finne sønnen sin.

Mandag blir hele historien servert av 9News, som naturlig nok stiller seg spørsmålet: Hvordan kunne dette skje?

NTB-TT

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]