Canadas utenriksminister Chrystia Freeland t.h. sitter sammen med EUs utenrikssjef Federica Mogherini under et møte med G7-landene i Toronto. Foto: Chris Young / The Canadian Press / AP / NTB scanpix
annonse

Canada skal arrangere samtaler for kvinnelige utenriksministre i forkant av FNs hovedforsamling i september.

Canadas utenriksminister Chrystia Freeland kunngjorde planene da utenriksministrene i G7-landene møttes i Toronto søndag.

Freeland sa at hun og EUs utenrikssjef Federica Mogherini var blitt enige om å holde samtaler for disse «inspirerende» kvinnelige utenriksministrene 21. og 22. september.

– Vi er sikre på at et slikt tiltak vil føre til flere meget konstruktive diskusjoner, sa Freeland.

Mogherini koblet disse samtalene til FNs hovedforsamling i slutten av september.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]