Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag.

Norsk kvinne narkotiltalt

En norsk kvinne risikerer flere års fengsel i Spania for å være en del av et kriminelt nettverk som smuglet kokain til landet fra Sør-Amerika, ifølge VG.

Det var i april 2016 at ti personer ble pågrepet på forskjellige adresser på Kanariøyene mistenkt for å ha deltatt i smuglingen av 49 kilo kokain via en cruisebåt fra Brasil til Lanzarote.

Mann pågrepet for falsk bombe

En mann ble pågrepet etter funn av en bombelignende gjenstand i en idrettshall i Mo i Rana. 800 personer ble evakuert, men gjenstanden viste seg å være ufarlig.

– Den var rigget for at vi skulle reagere på den. Sekken var helt klart utstyrt for at den skulle vekke mistanke, sa operasjonsleder Fred Leirvik i Nordland politidistrikt til NTB.

Ny president i Paraguay

Paraguay har valgt konservative Mario Abdo Benítez til sin nye president. Han er sønn av tidligere militærdiktator Alfredo Stroessners personlige sekretær.

46 år gamle Abdo Benítez vant med 46,5 prosent av stemmene, mot den 55 år gamle sentrumspolitikeren Efraín Alegre, som fikk 42,7 av stemmene.

Mer russebråk

Natt til mandag har det strømmet på med klager om russebråk i Oslo politidistrikt.

– Meldingene går ut på at flere russebusser samler seg på offentlige steder og spiller veldig høy musikk til stor forargelse fra dem som bor der, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Vil motsette seg Russlands oppførsel

G7-landene er enige om å motsette seg Russlands atferd, som de mener truer freden og sikkerheten, ifølge en kilde i den amerikanske regjeringen.

– Det er enighet i G7 om å motsette seg Russlands ondskapsfulle oppførsel, sa en høytstående tjenestemann i det amerikanske utenriksdepartementet etter toppmøtet i Toronto i Canada søndag.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]