Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Resett har ingen artikler bak betalingsmur. Det har vi heller ikke tenkt til å begynne med. Men det koster å drive en nettavis. Vi publiserer og modererer nå 24 timer i døgnet. Skjer det noe viktig, så vil du raskt finne det hos oss. Og vil du kommentere på det, er vi også parate døgnet rundt.

Våre lesere har blitt mange, og vi har ambisjon om at det skal vokse videre. En del mennesker bidrar allerede med faste beløp, eller engangsbeløp, og det er vi veldig takknemlige for. Men de aller fleste av de som leser Resett på jevnlig basis har ennå ikke støttet oss økonomisk. Anslagsvis er det bare 2 % av leserne som gjør det.

Flere har etterlyst at Resett har folk på pressekonferanser og stiller de spørsmål som de andre ikke tør eller vil, og skal vi gjøre det må vi ha litt flere journalister – og de må få betalt.

annonse

Vi håper derfor flere av våre lesere begynner å ta ansvar slik at vi ikke blir så avhengige av å tekkes det etablissementet som av misforståtte grunner holder tilbake de best betalende annonsene fra Resetts nettsider. For å sette det hele i perspektiv: Hvis hver av våre daglige lesere hadde avsatt 50 øre per dag, eller ca. 200 kroner per år, så hadde Resett hatt de inntektene vi trenger for å levere et godt produkt.

De 200 kronene vil da være kompensasjonen for de 42 timene i året (7 min per dag) som gjennomsnittsbrukeren tilbringer på resett.no

Vi håper derfor at flere kan gi sitt bidrag til menings- og mediemangfoldet i Norge. Vipps oss 200 kroner i dag og les oss vel vitende om at du har gitt ditt bidrag til innholdet resten av året. Du finner måter å støtte oss på her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon