Illustrasjonsbilde av flagget Islamsk stat. Foto: REUTERS/Dado Ruvic
Del saken
 • 90
 •  
 •  
 •  
 •  

Den islamske statens siste trussel er mot New York City, hvor gruppen har lovet å angripe t-banen. En ny plakat dukket opp på en meldingsplattform som brukes av terrorgruppen. Den viser en mann som står i Brooklyn Bridge Station på High Street, rapporterer Daily Mail, sitert av den amerikanske tankegruppen Clarion Project.

Bak mannen på Brooklyn Bridge Station vises pinner av dynamitt rigget til en «timer». Plakaten sier, “Du vil ikke forvente hvor vi skal angripe.”

Plakaten ble produsert av gruppens propagandaavdeling, Wafa Media Foundation, som også produserte plakater som truer verdenscupen i 2018, som skal holdes i Russland. Den plakaten sier: “Putin: Du er ikke troende. Du vil betale prisen for å drepe muslimer. Bare terror.” IS håper å vise sin relevans gjennom angrep i Vesten.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 90
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]