Forsvarsadvokat Betina Hald Engmark og den drapstiltalte Peter Madsen . Foto: Johan Hallnäs / TT / NTB scanpix
annonse

Peter Madsen må dømmes til fengsel på livstid, mener påtalemyndigheten.

Aktor Jakob Buch-Jepsen la mandag ned sin påstand i rettssaken mot den danske ubåtkapteinen og oppfinneren Peter Madsen, som står tiltalt for drap, seksuelle overgrep og likskjending av den svenske journalisten Kim Wall.

Han ønsker i første rekke at Madsen dømmes til fengsel på livstid, sekundært til forvaring.

I retten framholdt han at selv om livstidsdommer i Danmark først og fremst gis når det er snakk om drap på flere personer, nå tilsier omstendighetene i saken berettigelsen av en slik straff, skriver Sveriges Radio på sine nettsider.

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]