Video: Her blir varebil-terroristen i Toronto arrestert

0
annonse

Ni personer er døde og 16 ble skadd da en varebil kjørte inn i en folkemengde i Toronto i Canada, opplyser Peter Yuen i politiet i Toronto.

I videoen øverst ser vi arrestasjonen av den angivelige drapsmannen som nettopp har kjørt over flere uskyldige mennesker.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]