Foto: Berit Roald / Scanpix .
annonse

Statsmininister Erna Solberg (H) og kong Salman bin Abdulaziz Al Saud (82) har snakket sammen på telefon, opplyser den saudiarabiske ambassaden.

I telefonsamtalen diskuterte den norske statsministeren og kongen av Saudi-Arabia bilaterale spørsmål knyttet til økonomi, og hvordan Norge og Saudi-Arabia skal utvikle samarbeidet, opplyser den saudiarabiske ambassaden til NTB.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]