Sylvi Listhaug (Frp) har gått inn i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Sylvi Listhaug skal tale i Drammen på 1. mai. Også partiets samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen besøker byen.

Det opplyser Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim, som selv er fra Drammen.

– Vi ruller opp med en svær trailer som skal være scene, fyller opp med masse folk og kjører på med både musikk og noen kraftsalver i form av appeller fra Sylvi Listhaug og flere andre, sier han til NTB.

Helgheim bekrefter også at Solvik-Olsen skal holde appell.

– Det blir politikk. Det kommer til å handle om arbeid og sosial, innvandring og samferdsel, sier stortingspolitikeren.

Listhaug har nå gått inn i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Hun ble før påske tvunget til å trekke seg som justisminister i kjølvannet av en Facebook-oppdatering hvor hun skrev: «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del».

Frp har i en årrekke og helt tilbake til partinestor Carl I. Hagens dager hatt 1. mai-arrangementer i Drammen. Både Listhaug og partileder Siv Jensen har tidligere gjestet byen på arbeiderbevegelsens store festdag.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]