Gjersjøen i Oppegård. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse

To russ er skadd etter å ha falt ned en bratt skrent og ut i vannet i Gjersjøen i Akershus natt til tirsdag. De skal ikke være alvorlig skadd.

Det var vanskelige redningsforhold på stedet, og det tok litt tid før de skadde personene ble reddet opp skrenten.

– Vi jobber med å få dem opp. Vi har kommunikasjon med dem og redningsfolk er på vei, sa operasjonsleder Ronny Årstein til NTB.

Til sammen var det tre russ som falt ned skrenten og ut i vannet. De klarte etter hvert å komme seg på land, og én av dem klarte også å komme seg opp skrenten på egen hånd og var uskadd.

Etter en stund kunne politiet melde at også de to andre var reddet.

– Alle er på land og tatt hånd om av ambulanse. Ingen fremstår som alvorlig skadd. Nedkjølt og skrubbsår, skrev politiet på Twitter.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]