Her angriper somaliske ungdommer svenske pensjonister

0
annonse

En voldsvideo fra den idylliske byen Lysekil i Sverige har blitt hyppig delt på sosiale medier de siste dagene.

Videoen viser somaliske ungdommer gå til angrep på pensjonister utenfor en restaurant. Noen av ungdommene ser ut til å være barn som slår eldre menn med knytteneve og spark.

Ifølge P4 Väst startet bråket da ungdommene hamret løs på vinduet til restauranten og gjorde grimaser. Noen av de eldre gjestene gikk deretter ut for å konfrontere ungdommen som igjen førte til salgsmål.

annonse

På slutten av videoen kan vi se at voldsmannen(barnet) true kvinnen som filmer.

– Ikke film meg om du fortsatt vil ha din mobiltelefon, sier den somaliske gutten til kvinnen.

Ingen skal ha blitt alvorlig skadet i voldsepisoden.

 

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]