Illustrasjonsfoto: AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Norge gir 2,25 milliarder kroner til hjelpearbeid i Syria og nabolandene i 2018.

Det ble kunngjort under den internasjonale giverkonferansen for Syria i Brussel onsdag.

Pengene inngår i en pott på i alt 10 milliarder kroner som Norge har lovet å gi i hjelp til syrere i fireårsperioden fra 2016 til 2019. Ved utgangen av 2018 vil minst 7,5 milliarder av dette være tildelt.

Pengene går til humanitærhjelp både inne i landet og i nabolandene rundt Syria.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]