Leder i Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum har gitt avsenderen av meldingen frist til onsdag for å melde seg. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix.
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sexmelding-skandalen i Senterpartiet fortjener ikke oppmerksomheten den får i pressen, mener fylkesleder Gunn Iversen Stokke i Trøndelag.

Stokke sier til Klassekampen at det er et i-landsproblem at det er så store oppslag om den sjikanøse meldingen som ble sendt til Liv Signe Navarsete i 2016. Fortsatt har ingen meldt seg som avsender av meldingen, som ble sendt på en hyttetur.

– Vi tar det på alvor, men det trengs ikke gjøres i mediene. Det var ti stykker på hyttetur. Jeg synes veldig synd på de ni som har blitt hengt ut, som ikke har gjort det, sier Stokke til Klassekampen.

Hun mener mediene har bidratt til at saken er blitt vanskeligere enn den kunne ha vært.

– Man navngir folk og henger dem ut med både bilde og navn, da blir det vanskeligere for folk å stå fram. Hadde det blitt en konfidensiell sak, ville det vært lettere å få en løsning. Det er først og fremst en trist sak.

Stokke tror ikke saken får konsekvenser for partiet under kommunevalget. Hun sier at mange av velgerne hun møter ikke er så opptatt av saken.

– Inntrykket er at folk mener det er en uakseptabel melding, men ikke mange opplever den som så veldig viktig. Det var også snakk om et privat arrangement, sier hun til avisen.

De mistenkte Sp-profilene som deltok på hytteturen meldingen ble sendt fra, er alle fra Trøndelag.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]