Stygge scener da fotballsupportere barket sammen før semifinalen på Anfield

0
annonse

Liverpool knuste Roma 5-2 i den første semifinalekampen i Champions League i gårsdagens kamp på Anfield.

Dessverre var det bråk i gatene utenfor stadion som overskygget selve kampen.

Avisen Liverpool Echo meldte i går kveld at Romafansen gikk til angrep på enslige Liverpoolsupportere med våpen. Minst en person skal ha blitt alvorlig skadet.

 

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]