Liv Signe Navarsete er sykemeldt som følge av sexmeldingssaken. Onsdag ved midnatt hadde ingen meldt seg som avsender av meldingen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse

Liv Signe Navarsete forteller at han ingen har meldt seg som avsender av sexmeldingen hun mottok i 2016.

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum hadde satt onsdag som siste frist for å melde seg som avsender av den grove meldingen.

– Ingen har meldt seg så vidt jeg vet, sier Navarsete til NRK etter at fristen gikk ut midnatt.

annonse

Sentralstyret varslet at de ville politianmelde saken dersom ingen meldte seg innen onsdag.

Den mye omtalte meldingen ble sendt under en hyttetur til Storlien i februar 2016. Åtte Sp-tillitsvalgte og to andre menn deltok på turen, men alle ti har i tur og orden meddelt at de ikke har sendt meldingen.

Onsdag kveld ble Navarsete sykemeldt som følge av saken. Hun forteller at hun har fått tilbake noen av de samme symptomene som i 2014 med blant annet svimmelhet. Den tidligere Sp-lederen er sykemeldt på ubestemt tid.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]