Illustrasjonsbilde. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

At Senterpartiets teambuildere på tur – trøndergutta – har greid å grave seg skikkelig ned i møkkakjelleren er tydelig når politiet og eventuelt rettsvesenet må involveres. Det er lett å tenke seg at stemningen må ha stått i taket da en av skøyerne oppdaget at selve partinavnet kunne tekstes som et digitalt russekort på mobilen.

Neste morgen var trolig begeistringen over den folkelige spøken noe mer avdempet, kan man gjette seg til. Hvordan Slagsvold Vedum skal takle kombinasjonen alkohol og mobiltelefoner i festlig lag heretter blir interessant å se. Det blir neppe enkelt å fjerne både alkoholen og mobilene.

Når slibrigheter blir et like stort kaos som rovdyrpolitikken i Senterpartiet, kan man undres over om partiet i det hele tatt er i stand til å bidra til å styre kongeriket. Krenkinger er kommet for å bli, og politikerne tåler mindre og mindre.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon