Illustrasjonsbilde. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Del saken
 • 175
 •  
 •  
 •  
 •  

At Senterpartiets teambuildere på tur – trøndergutta – har greid å grave seg skikkelig ned i møkkakjelleren er tydelig når politiet og eventuelt rettsvesenet må involveres. Det er lett å tenke seg at stemningen må ha stått i taket da en av skøyerne oppdaget at selve partinavnet kunne tekstes som et digitalt russekort på mobilen.

Neste morgen var trolig begeistringen over den folkelige spøken noe mer avdempet, kan man gjette seg til. Hvordan Slagsvold Vedum skal takle kombinasjonen alkohol og mobiltelefoner i festlig lag heretter blir interessant å se. Det blir neppe enkelt å fjerne både alkoholen og mobilene.

Når slibrigheter blir et like stort kaos som rovdyrpolitikken i Senterpartiet, kan man undres over om partiet i det hele tatt er i stand til å bidra til å styre kongeriket. Krenkinger er kommet for å bli, og politikerne tåler mindre og mindre.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 175
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]