Journalistene, her i flokk rundt tidligere stortingspresident Olemic Thommessen, får et lønnstillegg på 6.100 kroner. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.
annonse

Journalistene får et lønnstillegg på 6.100 kroner. Det er klart etter at Mediebedriftenes Landsforening og Norsk Journalistlag er enige om årets tariffoppgjør. 

Enigheten kom elleve timer på overtid, natt til fredag.

–Forhandlingene har vært krevende, men konstruktive. Vi er fornøyd med å ha kommet i havn med en forhandlingsløsning som sikrer journalistene en lønnsutvikling på linje med samfunnet for øvrig, sier MBLs forhandlingsleder Else Margrethe Husb

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]