Illustrasjonsbilde. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

Det ble dratt inn i alt 10,2 milliarder kroner i bompenger fra norske bilister i fjor. Det er en økning fra 9,6 milliarder året før.

Aldri før har bompengeselskapene hatt så høye inntekter som i fjor, skriver Stavanger Aftenblad.

Likevel vil rekordene ryke i årene som kommer. Ved årsskiftet hadde Stortinget vedtatt 22 bomprosjekter som det gjensto å starte innkreving for.

– Prognosen for 2018 er 10,7 milliarder kroner, opplyser Nina Lysfjord ved seksjon for bompengeforvaltning i Vegdirektoratet i en epost til avisen.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  • 1.7K
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]