Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

Ap-leder Jonas Gahr Støre ble gjenstand for ramsalt kritikk i Siv Jensens landsmøtetale. Selv synes han det er verre at hun refser LO.

– Dette var en klassisk Frp-tale, der Siv Jensen skryter av seg selv og rakker ned på andre. Samtidig vet vi resultatene av politikken regjeringen fører: Større forskjeller, svakere rettigheter for arbeidstakere, privatisering av velferden, sier Ap-lederen i en kommentar til talen.

– At det kommer sterke karakteristikker av meg og Arbeiderpartiet er ikke veldig overraskende fra den kanten. Men jeg merker meg at finansministeren også kritiserer LO, en organisasjon som er opptatt av interessene til 900.000 helt vanlige mennesker, fortsetter Støre.

Han mener regjeringen har gjort hverdagen vanskeligere for arbeidsfolk ved å endre arbeidsmiljøloven og øke adgangen til midlertidige ansettelser.

– Frp har ingen nye tiltak mot sosial dumping, og for hvert år som går, sørger partiet for at fagforeningsfradraget blir mindre og mindre verdt. Det er ikke et parti som står på arbeidstakernes side, hevder Støre.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  • 547
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]