Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Tre personer er fraktet til sykehus for sjekk etter å ha hoppet fra en terrasse da de hørte skudd bli avfyrt i Stavanger.

– De har ikke store skader slik det fremstår nå, det er snakk om fallskader. Det fremstår som at de har hoppet ned fra en terrasse etter at det ble avfyrt skudd, sier operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til VG.

Meldingen om saken ved Hafrsfjord kom klokka 21.40 fredag kveld og gikk først ut på at en mann skulle ha blitt utsatt for vold av flere maskerte personer. Væpnet politi rykket ut.

– Vitner på stedet sier at det er avfyrt skudd på stedet. Politi har funnet tomhylse fra startpistol, skriver politiet på Twitter.

Gjerningspersonene skal ha stukket fra stedet.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]