Etterretningskomiteen konkluderer med at Trumps valgkampteam ikke samarbeidet med Russland for å påvirke valgresultatet i 2016. Foto: AP/Carolyn Kaster
annonse

– KOREA-KRIGEN NÆRMER SEG SLUTTEN! USA og hele vårt STORSLÅTTE folk bør være veldig stolte av det som skjer i Korea, skriver Trump på Twitter fredag.

– Etter et voldsomt år med missil-oppskytinger og testing av atomvåpen finner det nå sted et historisk møte mellom Nord- og Sør-Korea, skriver han videre.

Trump mener også at Kinas president Xi Jinping har spilt en viktig rolle for å dempe Korea-konflikten.

annonse

– Uten ham ville dette vært en mye lengre og vanskeligere prosess! tvitrer den amerikanske presidenten.

Kina er det nærmeste Nord-Korea kommer en alliert. Regjeringen i Beijing har likevel støttet en rekke FN-sanksjoner mot Nord-Korea som straff for landets utvikling av atomvåpen og militær raketter.

NTB-AFP

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]