Den 25 år gamle læreren, Daniel Brekke Andersen tok ordet og kom med krass kritikk mot Sylvi Listhaug under folkemøtet på Holmlia i vinter. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 313
 •  
 •  
 •  
 •  

Lærervikar Daniel Brekke Larsen kom på et folkemøte på Holmlia i februar med følgende utspill mot Listhaug:

Du sitter og nikker der, Sylvi, men du snakker om trygghet. Du er justisminister. Jeg vil si noe om ungdommene på skolen. Når jeg spør dem om de føler seg trygge på Holmlia, svarer de «ja, selvfølgelig». Ingenting har skjedd meg her. Når jeg spør hva de er redde for, svarer de «hun statsråden som står der og snakker om mennesker som undermennesker, som lavere kaster, som gjør at jeg og familien føler oss utrygge».

Larsen mottok hyllest i MSM for sitt «oppgjør» med Listhaug:

Holmlia-lærer langet ut mot Listhaug: -Dårlig forbilde, skrev VG. Læreren Daniel (25) langet ut mot Listhaug, rapporterte Tv2.

Larsen mottok også applaus fra de fremmøtte. Han identifiserte tydeligvis det egentlige problemet. Problemet fikk vel da sin løsning den 20. mars da Listhaug gikk av som justisminister.

Senterpartipolitiker Aisha Naz Bhatti kommer 24. april likevel med følgende utspill i Dagsavisen:

«Vi trenger strakstiltak på Holmlia. Folk er redde. Vi vil ikke ha det sånn i lokalmiljøet og jeg opplever situasjonen på Holmlia som ganske alvorlig».  

Det var visst ikke Listhaug som var problemet likevel.

Bhatti sier videre at «det hadde vært en fordel om Holmlia-folk hadde sett patruljerende politi i nabolaget» og at «folk lurer jo på, hvorfor får de ikke kontroll på dette her?»

En grunn er kanskje at et folkemøte der politiet og justisministeren er tilstede blir brukt til politisk agitasjon. Bhatti må også vite at det er andre typer saker hennes partifeller ønsker at politiet skal bruke tid på.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 313
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]