Illustrasjon: Christofer Owe
Del saken
 • 488
 •  
 •  
 •  
 •  

Samfunnsdebattant, politiker og amanuensis ved institutt for kybernetikk ved NTNU Trond Andresen i samtale med Resetts redaktør Helge Lurås. Andresen har helt fra 1960-tallet markert seg som en ukonvensjonell stemme fra venstresiden. Med bakgrunn blant annet fra AKP(ml) og Rød Valgallianse har han gjort seg gjeldende i mange sammenhenger og demonstrert sterkt engasjement på mange arenaer.

 • Ungdommen i dag, sett med mine øyne er for prektige, litt for lydige og på sitt vis kjedelige. Jeg lurer på om det har sammenheng med at de sosialiseres for korrekt i skolevesenet til å være maksimalt hjertegode…  og det er noe som går tapt. Det er den politiske korrektheten jeg peker på her.
 • Her sitter jeg som en venstresidemannn, men jeg er mot masseinnvandring og jeg vil ha omtrent samme system som i Australia..
 • Jeg ser på masseinnvandring som noe som ødelegger landenes mulighet til å opprettholde sine velferdsamfunn, destabiliserer disse landene.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 488
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]