Illustrasjon: Christofer Owe
annonse

Samfunnsdebattant, politiker og amanuensis ved institutt for kybernetikk ved NTNU Trond Andresen i samtale med Resetts redaktør Helge Lurås. Andresen har helt fra 1960-tallet markert seg som en ukonvensjonell stemme fra venstresiden. Med bakgrunn blant annet fra AKP(ml) og Rød Valgallianse har han gjort seg gjeldende i mange sammenhenger og demonstrert sterkt engasjement på mange arenaer.

  • Ungdommen i dag, sett med mine øyne er for prektige, litt for lydige og på sitt vis kjedelige. Jeg lurer på om det har sammenheng med at de sosialiseres for korrekt i skolevesenet til å være maksimalt hjertegode…  og det er noe som går tapt. Det er den politiske korrektheten jeg peker på her.
  • Her sitter jeg som en venstresidemannn, men jeg er mot masseinnvandring og jeg vil ha omtrent samme system som i Australia..
  • Jeg ser på masseinnvandring som noe som ødelegger landenes mulighet til å opprettholde sine velferdsamfunn, destabiliserer disse landene.
annonse

annonse
Reklame fra Resett butikken

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.