Illustrasjon: Christofer Owe
annonse
annonse

Samfunnsdebattant, politiker og amanuensis ved institutt for kybernetikk ved NTNU Trond Andresen i samtale med Resetts redaktør Helge Lurås. Andresen har helt fra 1960-tallet markert seg som en ukonvensjonell stemme fra venstresiden. Med bakgrunn blant annet fra AKP(ml) og Rød Valgallianse har han gjort seg gjeldende i mange sammenhenger og demonstrert sterkt engasjement på mange arenaer.

  • Ungdommen i dag, sett med mine øyne er for prektige, litt for lydige og på sitt vis kjedelige. Jeg lurer på om det har sammenheng med at de sosialiseres for korrekt i skolevesenet til å være maksimalt hjertegode…  og det er noe som går tapt. Det er den politiske korrektheten jeg peker på her.
  • Her sitter jeg som en venstresidemannn, men jeg er mot masseinnvandring og jeg vil ha omtrent samme system som i Australia..
  • Jeg ser på masseinnvandring som noe som ødelegger landenes mulighet til å opprettholde sine velferdsamfunn, destabiliserer disse landene.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon