Liv Signe Navarsete. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix

Det er med den dypeste forferdelse og regelrette vantro vi følger deg i denne vanvittige tekstmeldingssaken.

annonse

Det er jo klart at noe sånt virkelig må ta på. Det er fullt forståelig at du har valgt å sykmelde deg. Du burde kanskje også tenke på en sydentur for å komme deg til hektene igjen?

De norske skattebetaler rundt om i landet er garantert inneforstått med den grusomme situasjonen du befinner deg i. De vil helt sikkert gladelig unne deg noe sånt slik at du kan samle krefter igjen og få de «mørke tankene» ut av din ellers så rene sjel.

Jeg var så dum at jeg trodde dette dreide seg om et politisk spill, hvor du og venstresiden i Senterpartiet på en svært stygg måte forsøkte å kuppe partiet helt.

Ved hjelp av offerrollen i ly av #Metoo kampanjen og Arbeiderpartiets vingeklipping av Trond Giske, så jeg for meg at du og dine medskyldige ønsket å benytte anledningen til selv å smi mens jernet var varmt.

annonse
annonse

Foruten kulturministeren har jo alle politikere som har utvist utilbørlig atferd når det kommer til andre menneskers forplantningsorganer, måttet trekke seg fra sine verv.

Derfor var det jo bare rett og rimelig at slemme Borten Moe, som var en av fyllegjengen på hyttetur hvor denne uhyggelige meldingen ble sendt fra, måtte trekke seg fra nestlederstillingen i ditt kjære SP.

Han ville jo ikke si hvem som skrev meldingen en gang. Ingen ville det. Det hjalp ikke at gladgutten fra Hedemarken truet med politianmeldelse en gang.

Og politianmeldelse ble det. Noe som du og Slagsvold Vedum mener er riktig bruk av ressurser i en fra før av presset etat.

Vi er stolte av deg alle sammen.

Liv Signe, tenker vi, det er dame som har baller det……

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.