Liv Signe Navarsete. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix
Del saken
 • 869
 •  
 •  
 •  
 •  

Det er med den dypeste forferdelse og regelrette vantro vi følger deg i denne vanvittige tekstmeldingssaken.

Det er jo klart at noe sånt virkelig må ta på. Det er fullt forståelig at du har valgt å sykmelde deg. Du burde kanskje også tenke på en sydentur for å komme deg til hektene igjen?

De norske skattebetaler rundt om i landet er garantert inneforstått med den grusomme situasjonen du befinner deg i. De vil helt sikkert gladelig unne deg noe sånt slik at du kan samle krefter igjen og få de “mørke tankene” ut av din ellers så rene sjel.

Jeg var så dum at jeg trodde dette dreide seg om et politisk spill, hvor du og venstresiden i Senterpartiet på en svært stygg måte forsøkte å kuppe partiet helt.

Ved hjelp av offerrollen i ly av #Metoo kampanjen og Arbeiderpartiets vingeklipping av Trond Giske, så jeg for meg at du og dine medskyldige ønsket å benytte anledningen til selv å smi mens jernet var varmt.

Foruten kulturministeren har jo alle politikere som har utvist utilbørlig atferd når det kommer til andre menneskers forplantningsorganer, måttet trekke seg fra sine verv.

Derfor var det jo bare rett og rimelig at slemme Borten Moe, som var en av fyllegjengen på hyttetur hvor denne uhyggelige meldingen ble sendt fra, måtte trekke seg fra nestlederstillingen i ditt kjære SP.

Han ville jo ikke si hvem som skrev meldingen en gang. Ingen ville det. Det hjalp ikke at gladgutten fra Hedemarken truet med politianmeldelse en gang.

Og politianmeldelse ble det. Noe som du og Slagsvold Vedum mener er riktig bruk av ressurser i en fra før av presset etat.

Vi er stolte av deg alle sammen.

Liv Signe, tenker vi, det er dame som har baller det……

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 869
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]