Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En boligblokk på Høybråten i Oslo ble evakuert lørdag morgen etter at det begynte å brenne i en av leilighetene i blokka.

Til sammen måtte 20 personer rømme bygningen i Høybråtenveien Nordøst i Oslo. Tre av dem ble brakt til legevakta for sjekk etter å ha pustet inn røyk, mens ytterligere fire personer fikk medisinsk hjelp på stedet.

Brannen ble raskt slukket, og situasjonen var avklart klokka 6.17, ifølge Oslo-politiet.

annonse

– Det var veldig mye svart røyk fra brannen, som startet på kjøkkenet i en av leilighetene i blokka. Tre personer oppholdt seg i leiligheten da det begynte å brenne, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er ikke kjent hva som forårsaket brannen, understreker Skott.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]