Carl I. Hagen er blitt 73 år og er inne i sin siste periode som folkevalgt politiker. Søndag slo han et slag for private aktører innen pleie og omsorg da han tok ordet på landsmøtets siste dag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Carl I. Hagen gratulerte sitt Frp med 45-årsjubileet og holdt en flammende støttetale for private aktører innen eldreomsorgen under landsmøtet søndag.

– Det er 45 år og tre uker siden jeg satt på galleriet på Saga kino og hørte Anders Lange holde et glitrende foredrag på halvannen time, med innlagt pause, sa den mangeårige partiformannen da han utenom dagsorden fikk holde et innlegg på Frp-landsmøtets siste dag.

Hagen gratulerte partiet med jubileet og Siv Jensen med gjenvalget før han ba partifellene slutte rekkene og kjempe for valgfrihet innen pleie og omsorg.

annonse

– Jeg håper regjeringen vil vurdere en lovregel som sier at alle landets kommuner plikter å legge forholdene til rette for private leverandører av eldreomsorgstjenester, sa Hagen til stor applaus fra landsmøtet.

Han tok også til orde for etablering av pårørendeforeninger ved landets sykehjem og tilbud om hjemmebesøk for alle som fyller 75 år samt eldre som nylig har mistet sin ektefelle eller samboer.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]