Siv Jensen ble søndag gjenvalgt som leder av Fremskrittspartiet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Til stående applaus ble Siv Jensen gjenvalgt som leder i Fremskrittspartiet for to nye år under landsmøtet på Gardermoen søndag.

– Jeg driver med politikk fordi jeg har lyst til å utgjøre en forskjell, sa Jensen i valgtalen til landsmøtet. Der minnet hun om at politikk også handler om å inngå kompromisser og samarbeide med andre.

– Alternativet er at vi får tilbake den «rødgrønne sausen». Det er grunn nok til å fortsette, sa Jensen.

annonse

48-åringen ble valgt til Frp-leder for første gang i 2006. I 2013 brakte hun partiet inn i regjering etter 40 år i opposisjon.

– Nå skal vi mobilisere land og strand i kommune etter kommune og fri innbyggerne fra rødgrønn saus, sa Jensen og viste til lokalvalget neste år.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]