Politiet på Vestli i Groruddalen etter meldinger om skyting og bråk mellom ungdommer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Det var amper stemning mellom omkring 20 ungdommer på Vestli i Oslo sent tirsdag kveld. Ingen er skadd, og politiet har kontroll på situasjonen.

Politiet fikk melding like etter klokken 23 fra en melder i området. Hun hadde observert en gruppe ungdommer som ropte og skrek til hverandre.

– Vi hadde patruljer ikke langt unna, så vi sendte dem mot stedet med tanke på siste tids hendelser for å forebygge en eskalering. Vi fikk også melding om et lite slagsmål, men ingen kom til skade, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo-politiet til NTB.

annonse

De involverte er mellom 17 og 20 år. Operasjonslederen opplyser at politiet har kontroll på «de fleste» som var involvert.

– Da vi kom, løp en del ungdommer i forskjellige retninger. Vi har kontroll på de fleste. Samtlige blir bortvist til i morgen tidlig klokken 8.

Flere av guttene er kjent for til dels alvorlig kriminalitet, opplyser Jøkling. Ingen er pågrepet.

For en drøy uke siden var det to hendelser på Vestli som gjorde at politiet ba Natteravnene stoppe all patruljering i bydelen. Lørdag ble det avfyrt skudd ved en pizzarestaurant i bydelen.

annonse

Hendelsen tirsdag kveld var i området hvor politiet har satt inn ekstra ressurser.

– Vi kommer til å ha økt tilstedeværelse her framover, sier Jøkling.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon