To personer ble funnet alvorlig skadd litt utenfor sentrum i Flekkefjord i Vest-Agder seint torsdag kveld. Politiet vet foreløpig ikke hva som har hendt. Foto: Erik Thime / Avisen Agder / NTB scanpix Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet pågrep fredag morgen en person etter at to personer ble funnet alvorlig skadd i Flekkefjord i Vest-Agder torsdag kveld. 

Politiet fikk melding klokken 22.30 torsdag kveld om at to personer ble funnet alvorlig skadd. Et vitne fortalte Avisen Agder om at en mann av utenlandsk opprinnelse kom til boligen hans med tydelige skader i ansiktet og med en slags tapetkniv stikkende ut av ryggen. Ute, ikke langt fra huset lå det en annen mann også alvorlig skadd.

Kripos ble utkalt til Flekkefjord, og det ble iverksatt full etterforskning på stedet. Litt over klokka 7 fredag morgen gikk politiet ut med at de har pågrepet en person

annonse

– Rundt klokken 6.14 fredag morgen ble en person pågrepet i Flekkefjord, siktet for å stå bak handlinger som førte til at to personer av utenlandsk opprinnelse nå ligger alvorlig skadd på sykehus, sier seksjonsleder ved felles etterforskning i Agder politidistrikt, Leif Vagle.

Blir operert

De to personene ble fraktet til sykehus, og tilstanden for begge karakteriseres som alvorlig. Den ene er fraktet til Stavanger universitetssjukehus, den andre til Ullevål sykehus, opplyses det. Begge ble fredag morgen operert.

– De har altså ikke vært i stand til å la seg avhøre. Vi er i kontakt med sykehuset og har fått tilbakemelding om at en av dem muligens kan la seg avhøre i løpet av dagen, men det blir ikke aktuelt med den andre, sier Vagle tilVG

annonse

– Vi er på et tidlig stadium i etterforskningen, så vi har ikke det hele og fulle bildet av saken. Først når det er foretatt krimtekniske undersøkelser, avhør av vitner, den mistenkte og fornærmede, vil vi sannsynligvis kunne si noe mer om hendelsesforløp og motiv, sier Vagle.

Ikke fra området

Hendelsen skjedde i Snerthammerveien like på utsiden av Flekkefjord sentrum. Vitnet somAvisen Agder snakket med, skal ha hørt hyling og oppfattet at en slåsskamp hadde funnet sted. Han skal også ha sett en person liggende i en grøft på utsiden.

– Den skadde virket redd og oppkavet. Han bor ikke i området, og jeg skjønner ikke hva han eller den andre gjorde i området her, sier vitnet til avisen.

– Kripos er på vei til Flekkefjord og vil bistå med kriminaltekniske undersøkelser på stedet hvor de to skadde ble funnet. Vi har etablert et etterforskningsteam med egne krimteknikere og etterforskere, samt at vi har ulike operative tiltak i området, sier Vagle.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon