File-This April 24, 2018, file photo shows President Donald Trump and French President Emmanuel Macron embracing at the conclusion of a news conference in the East Room of the White House in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

I april var Macron på statsbesøk hos president Donald Trump. Det virket som om de to presidentene kom særdeles godt overens til tross for at de er uenige om flere politiske saker, alt fra klimaendringer til frihandel.

I et intervju med avisen Le Journal du Dimanche søndag, tar Macron til orde for en felles strategi med Washington, spesielt i kampen mot ekstremisme og om krigen i Syria.

Macron peker blant annet på luftangrepet som USA, Frankrike og Storbritannia utførte mot tre mål i Syria, rettet mot antatte produksjons- lagringslokaler for Assad-regimets antatte kjemiske våpen.

NTB-DPA

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]