Illustrasjonsbilde av Gazastripen. AFP PHOTO / THOMAS COEX
annonse
annonse

– Fire palestinere forsøkte å infiltrere Israel ved å bryte seg gjennom sikkerhetsgjerdet. Soldater ankom stedet og skjøt mot terroristene. Som et følge av det ble tre av dem drept, heter det i en uttalelse fra den israelske hæren (IDF).

Palestinske helsemyndigheter på Gazastripen bekrefter at tre ble drept, men hadde søndag ettermiddag identifisert kun to av dem.

Tidligere søndag bombet israelske kampfly mål på Gazastripen, som svar på at palestinske demonstranter har forsøkt å sende brennende drager over grensen. Brennende drager fra Gazastripen har utløst minst 15 mindre branner i israelske åkre de siste ukene.

annonse

NTB-AFP

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon