Sumaya Jirde Ali. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Sumaya Jirde Ali legger ingenting i mellom når hun går til frontalangrep på Fremskrittspartiet i ny Twitter-melding.

– Frp trenger ikke dra langt på safaritur for å finne det egentlige sirkuset: den som er i deres bakgård. Frp er elefanten i rommet, det er deres ekle menneskesyn som ikke hører hjemme i vårt samfunn. Ikke tenk annet, skriver Årets Bodøværing på Twitter.

annonse

Bakgrunnen for Alis harde kommentar er en sak fra NRK der de angriper Frp-politiker Oskar Grimstad for å reise på safaritur fremfor klimaforhandlinger i Sør-Afrika.

Grimstad avviser i et intervju med NRK at han skulket klimatoppmøtet.

– Dette er et typisk tegn på norsk smålighet. Vi hadde ingen offisielle oppgaver i går før på kvelden, så vi valgte å se på en nasjonalpark. Vi reiste tidlig for å rekke oppgavene vi hadde på kvelden. Det nådde vi, fortalte Grimstad til statskanalen.

Den ekstremt harde kritikken fra Ali slo tilbake på henne da en hennes følgere satt henne ut av spill med følgende kommentar:

annonse

– Jeg trodde det var negativt å generalisere grupper av mennesker, var svaret en Twitter-kvinne ga Ali, som valgte å ikke kommentere videre. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon