First lady Melania Trump looks at President Donald Trump as she arrives for an event where she announced her initiatives in the Rose Garden of the White House in Washington, Monday, May 7, 2018. The first lady gave her multipronged effort to promote the well-being of children a minimalist new motto: "BE BEST." The first lady formally launched her long-awaited initiative after more than a year of reading to children, learning about babies born addicted to drugs and hosting a White House conversation on cyberbullying. (AP Photo/Susan Walsh)
annonse
annonse

Det lenge varslede programmet blir lansert etter at Melania har brukt over ett år på å lese for barn, lære om babyer som blir født med narkotikaavhengighet, og etter at hun har vært vertinne for en samtale om nettmobbing i Det hvite hus.

– Som mor og førstedame er jeg opptatt av at i dagens hurtige og alltid sammenbundne verden, så kan barn være mindre forberedt på å uttrykke og håndtere sine følelser, og ofte ta i bruk destruktiv og avhengighetsskapende atferd, som mobbing, narkotikaavhengighet og til og med selvmord, sa Melania.

– Jeg føler sterkt at vi som voksne, så kan vi og bør vi være best på å lære våre barn om betydningen av et sunt og balansert liv, sa Melania Trump videre.

annonse

Målet med programmet er å inspirere foreldre og andre voksne til å lære barna hvordan de kan bli gode borgere, deriblant ved å være snille og ikke mobbe, holde seg unna narkotika og ta vare på seg selv.

Lanseringen ble holdt i Rosehagen utenfor Det hvite hus, og president Donald Trump var blant tilhørerne.

I sine første 16 måneder som USAs førstedame har Melania flere ganger besøkt barn på sykehus, både i USA og i andre land. Hun har brukt tiden til å lese for dem og oppmuntre dem til å gjøre sitt beste.

annonse

NTB-AP

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon