De to guttene på 13 og 15 år ble begge funnet i Wealdstone-området i bydelen Harrow nordøst i London. Foto: Jonathan Brady / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

To gutter på 13 og 15 år behandles for hodeskader etter at de ble skutt like i nærheten av hverandre i London søndag.

Skyteepisodene skjedde med få minutters mellomrom i bydelen Harrow nordøst i den britiske hovedstaden søndag ettermiddag.

Guttene ble fraktet til sykehus med skuddskader i hodet, men britiske myndigheter opplyser at begge er utenfor livsfare. Ingen er så langt pågrepet i saken. Det er heller ikke funnet noe skytevåpen i området.

annonse

Politiet etterforsker nå om de to skyteepisodene kan ha sammenheng. Samtidig ber de folk om å holde seg unna åstedet mens etterforskningen pågår.

Lørdag kveld ble også 17 år gamle Rhyhiem Ainsworth Barton skutt i Southwark sør i London. Gutten ble erklært død på stedet.

London har hatt en betydelig økning i antall skyteepisoder og knivstikkinger i år. Mer enn 60 personer er drept i den britiske hovedstaden i 2018.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon