Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet står fortsatt uten pågrepne etter at flere skudd ble avfyrt ved Alexander Kiellands plass i Oslo ved midnatt natt til torsdag

– Vi har ingen pågrepne, men fortsetter taktiske og tekniske undersøkelser, forteller politiadvokat Line Borgen til NTB.

Hun bekrefter at det er snakk om flere skudd, og at hendelsen i Torggata, og skuddene ved Maridalsveien henger sammen.

annonse

– Tid og sted gjør at vi tror hendelsene har noe med hverandre å gjøre, opplyser Borgen.

Sent onsdag kveld ble en taxisjåfør truet av en person med pistol. Personen løp fra stedet, og få minutter senere, klokken 23.40, fikk politiet inn første melding om avfyrt skudd i Maridalsveien.

– Vi er på jakt etter en gjerningsperson og driver fortsatt tekniske undersøkelser på stedet, opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB klokken 6.15 torsdag morgen.

Ifølge Stokkli var det flere vitner til hendelsen og han bekrefter at de har en beskrivelse av den mistenkte. Den beskrivelsen vil imidlertid politiet ikke dele med publikum.

annonse

Stokkli opplyste videre at politiet fant tomhylser av grovt kaliber på stedet, men ønsker av hensyn til etterforskningen ikke å gå ut med eksakt antall.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon