Kari Aalvik Grimsbø (til venstre) og Marit Malm Frafjord har spilt mot og med hverandre for siste gang. Frafjord legger opp om et par uker. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Marit Malm Frafjord (32) gir seg med topphåndballen etter denne sesongen. Final 4-tapet mot Györ lørdag ble hennes internasjonale punktum.

annonse

I semifinalen i mesterligasluttspillet i Budapest ble det for tøft for hennes lag Bucuresti. Kari Aalvik Grimsbø og Stine Bredal Oftedal var sentrale spillere hos Györ i 26-20-seieren. Med hos Bucuresti var også Amanda Kurtovic.

annonse

Frafjord var langt nede og kjempet mot tårene etter tapet.

– Dette har vært livet mitt i 15 år, og jeg har vært heldig og opplevd veldig mye, men nå føler jeg at det er nok for min del, sier Frafjord til NTB.

Hun skrev i fjor en toårskontrakt med den rumenske klubben, men la inn en opsjon til å hoppe av midtveis. Den benytter hun seg av.

annonse
annonse
Farvel

Etter Final 4-helgen venter to seriekamper med Bucuresti før hun setter strek. Frafjord har sju titler med Norges landslag i perioden 2006-2016.

Hun var blant annet med på å sikre OL-gull både i 2008 og 2012.

– Man husker jo som regel det siste best, men OL er noe helt spesielt med alt som er rundt det, sier Frafjord.

annonse
Reklame

Nå venter sivil jobb i Oslo. Dit flytter hun med kjæresten om ikke lenge.

Søndag spiller Bucuresti kamp om tredjeplassen i Champions League. Det er bare en fattig trøst etter lørdagens tap for Györ.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.