Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En kvinne og et barn ble kjørt til sykehus med røykskader etter at det brøt ut brann i en firemannsbolig i Namsos natt til onsdag. 

Politiet fikk melding om brannen klokken 22.23 og opplyste om store flammer og røykutvikling.

– Det er snakk om store røykskader og vannskader, og huset er ikke beboelig. En kvinne og et barn ble kjørt til sykehus og får behandling for røykskader og brannskader, sier operasjonsleder Ellen Maria Brende i Trøndelag politidistrikt til NTB klokken 4.45.

De skal begge være lettere skadd. Seks personer er registrert på adressen, og alle kom seg ut.

Huset ligger i et boligfelt, og politiet ba naboer om å holde seg inne for ikke å puste inn røyk fra den brennende bygningen.

Årsaken til brannen er ukjent.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]