Politiet startet etterforskning etter at en 21 år gammel mann ble funnet død utenfor et boligblokk i Fyllingsdalen i Bergen i mars i år. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix
annonse

Politiet vil onsdag be om forlenget varetekt for de to som er siktet for drap på en mann som falt fra en blokk i Fyllingsdalen. De vil også rekonstruere fallet. 

Politiadvokat Inger-Lise Høyland sier til Bergens Tidende at de vil be om at mor og sønn varetektsfengsles for fire nye uker. Hun begrunner fengslingen med at de kan ødelegge bevis i saken hvis ikke politiet har kontroll på dem.

Fram til denne uken har den 21 år gamle sønnen og hans mor, som er i 40-årene, sittet fullstendig isolert. 21-åringen sitter i Bergen fengsel, mens moren er flyttet til et annet fengsel. De kan nå omgås andre innsatte.

annonse

Høyland opplyser også at politiet har besluttet å gjennomføre rekonstruksjon i blokken der en 21 år gammel mann døde etter et fall fra 7. etasje natt til 23. mars i år. Det er ennå ikke bestemt når dette vil skje.

– På generelt grunnlag kan jeg si at en rekonstruksjon gir oss et mer konkret bilde av hva som har skjedd og hvordan det har skjedd, sier Høyland til avisen.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]