Landslagssjef Vidar Løfshus (t.v.) presenterte Eirik Myhr Nossum som ny landslagstrener for menn allround i langrenn tirsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Avtroppende landslagstrener Tor Arne Hetland har fortsatt kontrakt med Skiforbundet, og det har ikke vært aktuelt å kjøpe ham ut.

Det bekreftet sportssjefen for langrenn Vidar Løfshus overfor NTB.

– Situasjonen rundt Tor Arne er ikke avklart annet enn at vi forholder oss til at han har en kontrakt, og så prøver vi å finne gode løsninger for ham internt her. Så får vi se hva det blir til slutt, sa Løfshus.

– Er han tilbudt sluttpakke?

– Det har ikke vært noe snakk om det. Det har bare vært diskutert fram og tilbake om andre typer jobber i langrenn som kan være aktuelle. Dette får han tenke på, og vi vil ikke ta noen forhastede beslutninger, sa sportssjefen.

Tirsdag ble ikke overraskende Eirik Myhr Nossum presentert som Hetlands arvtaker som landslagstrener for allround menn. Det var ganske tidlig klart at Hetlands høyrehånd denne sesongen var en het kandidat for landslagsledelsen.

– Han har vært en god kandidat og etter å ha silt ut alle søkerne og snakket med Eirik så fant vi ut at det var et godt valg, sa Løfshus.

Han og Nossum hadde også tirsdag møter med Olympiatoppen med tanke på arbeidet som skal gjøres framover. Sesongen 2018/19 har VM i Seefeld som det store høydepunktet.

– Ble det satt noen målsetting?

– Vi skal være den beste nasjonen. Litt tørt og kjedelig pleier jeg å si tre til seks gullmedaljer.

– Altså ingen målsetting ala Peter Mueller om at vi skal tapetsere pallen?

– He, he, vi gjorde jo det i Pyeongchang i et renn og til dels også i Lahti, Vi skal være beste nasjon og da må vi ta de tre-fire-fem-seks gullene. Da er vi på målsettingen i hvert fall.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]