Rådhuset i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Vinden herjer i Oslo og politiet advarer om løse takplater, trær over veien og vinduer som har knust. Flere hundre husstander er rammet av strømbrudd.

Etter en nydelig solskinnsdag, begynte vinden å ta kraftig tak på Østlandet onsdag kveld.

– De siste timene har vi fått en del meldinger, fra forskjellige steder i Oslo, på at vinden tar tak i både stillas, byggemateriell, gjerder og vinduer som ikke er sikret godt nok. Disse blåses på avveie og skaper farlige situasjoner, opplyser Oslo-politiet.

Operasjonsleder Tor Gulbransen sier til VG at det har kommet rundt åtte-ti meldinger til politiet knyttet til uværet i løpet av tre timer onsdag kveld. Blant annet knuste et vindu i fjerde etasje på Schous plass.

– Hadde det falt ned på noen hadde det vært ille, sier han.

Strømselskapet Hafslund opplyser at flere hundre kunder er uten strøm i Oslo og nabokommunene.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]