Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

En mann i 30-årene gikk amok på Kolsås i Bærum og rakk å gjøre ødeleggelser på flere hus og kaste en benk inn i en bil før han ble pågrepet.

– Mannen har begått en del skadeverk. Først ødela han noen ting på verandaen til et hus. Deretter forsøkte han å komme seg inn, men uten å lykkes. Så kastet samme mann en blomsterpotte inn gjennom et vindu på en annen adresse, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til NTB.

De første meldingene om mannens herjinger ble ringt inn til politiet i 4.45-tiden natt til onsdag. Han rakk også å gjøre stor skade flere biler.

annonse

– Samme mann tok en benk og pælmet den mot en bil så halvparten av benken ble liggende oppå bilen, mens den andre halvparten ble liggende inni etter å ha gått inn gjennom frontruta, sier Aune.

– Han ble pågrepet i 6.30-tiden og det ser ut til at pågripelsen gikk rolig for seg. Dette er en mann i 30-årene som ikke er hjemmehørende i området. Han syntes å være litt ustabil i oppførselen basert på det han har gjort, og er nå fraktet til arresten, sier Aune.

Hun sier ingen personer er skadd eller har meldt at de er blitt truet av mannen. Politiet opplyser at han har gjort skade på minst tre biler.

– Det er mulig han har gjort enda mer skadeverk. Hvis noen oppdager dette må folk bare ta kontakt med politiet, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]